fbpx

Апарат за перење под притисок 1800W INGCO

-25%

Апарат за перење под притисок 1800W INGCO

7.360,00 ден 5.500,00 ден

Спецификации:

  • МОЧНОСТ 1800 W
  • НАПОН 220-240V ~ 50Hz
  • МОТОР СО ЧЕТКИЦИ
  • Max. ПРИТИСОК 110-150 Bar
  • ПРОТОК НА ВОДА 6.0 lt / min
  • АВТОМАТСКИ ЗАСТАНУВА
  • ВКЛУЧЕНИ 1 ПИШТОЛ ,
  • 1 ЦРЕВО 5м
  • 1 ШИШЕ ЗА ДЕТЕРГЕНТ

Опис

Додадовте продукт во кошничка: