Батерија(чешма) за када со висечки и рачен туш ROSAN

-3%

Батерија(чешма) за када со висечки и рачен туш ROSAN

7.300,00 ден 7.100,00 ден

 

 • Батерија за када со стабилен туш и ротирачка ружа и рачен туш серија ZERO

          од реномираниот бренд 

 

 • 5 години гаранција ®

Опис

 • Термостатска батерија
 • Монтажа на ѕид
 • Контрола на проток до 5 литри во минута при туш
 • PKMTH2 миксер
 • Flühs® LIFETIME керамички горен дел
 • Прилагодлив стабилен туш
 • Рачен прекинувач
 • Зглобна туш ружа D. 200mm
 • Двојно плетено црево за туширање 1.5m
 • Лесна за чистење туш рачка
 • ексцентрично колено
 • Хромирани квадратни розети
 • Класа бучавост I
Додадовте продукт во кошничка: