Батерија(чешма) за садопер (црна) 3црева ROSAN

Батерија(чешма) за садопер (црна) 3црева ROSAN

3.900,00 ден

  • Еднорачна батерија за садопер 3црева  серија STOLZ од реномираниот бренд 
  • Производите од серијата STOLZ се модерни, современи, заоблени и остри, во серијата на STOLZ е обезбеден највисокиот можен квалитет на производот со користење на најдобрите суровини и делови.
  • 5 години гаранција ®

Опис

  • Единечна батерија
  • Монтирање на една дупка
  • NEOPERL® NEOSTRAHL® DRIPLESS FS®
  • Керамички миксер KEROX® 35 OP HWS
  • 360 ротационen излив
  • Сет за брзо прицврстување од нерѓосувачки челик
  • Црева за поврзување NEOPERL® SPX®
Додадовте продукт во кошничка: