Батериски макази за кроење Ingco

Батериски макази за кроење Ingco

7.990,00 ден

Спецификации :

  • БЕЗ ЧЕТКИЦИ
  • ВОЛТАЖА: 20V
  • ДИАМЕТАР НА СЕЧЕЊЕ: 20MM/30MM
  • ПЛАСТИЧЕН КУФЕР
  • БАТЕРИЈА И ПОЛНАЧ НЕ СЕ ВКЛУЧЕНИ

Опис

Батериски макази за кроење  од програмата на Ingco.

Додадовте продукт во кошничка: