Еднорачна батерија(чешма) за биде бела Rosan

Еднорачна батерија(чешма) за биде бела Rosan

3.300,00 ден

  • Еднорачна батерија за биде серија STOLZ од реномираниот бренд 
  • Производите од серијата STOLZ се модерни, современи, заоблени и остри, во серијата на STOLZ е обезбеден највисокиот можен квалитет на производот со користење на најдобрите суровини и делови.
  • 5 години гаранција ®

Опис

  • Еднорачна батерија
  • Монтажа на еден отвор
  • Брзина на проток 7lit / min
  • NEOPERL® PERLATOR® HONEYCOMB®
  • Керамички миксер KEROX® 35 OP HWS
  • FaST35 сет за брзо прицврстување
  • NEOPERL® SPX® приклучни црева
Додадовте продукт во кошничка: