Еднорачна батерија(чешма) за биде ROSAN

Еднорачна батерија(чешма) за биде ROSAN

1.500,00 ден

 

Еднорачна батерија за биде серија SMART

од реномираниот бренд ROSAN 

 

  • 5 години гаранција ®

Опис

  • Единечна батерија
  • Монтирање на една дупка
  • Класа на проток 2 – 7 литри / мин
  • NEOPERL® PERLATOR® COIN SLOT®
  • Керамички миксер KEROX® 35
  • Иноксен сет за призцрвстување
  • CSTB / KIWA сертифицирани флексибилни црева за поврзување
  • Класа бучност I
Додадовте продукт во кошничка: