fbpx

Електричен пиштол за фарбање 350W INGCO

Електричен пиштол за фарбање 350W INGCO

1.600,00 ден

Спецификации:

  • МОЌНОСТ 100 W
  • НАПОН 220V-240V ~ 50-60Hz
  • ПРИТИСОК НА МЛАЗ ; 0.1-0.2 bar
  • ПРОТОК НА БОЈА 280ml / min
  • КАПАЦИТЕТ НА РЕЗЕРВОАР 800ml
  • ТЕЖИНА 1.150 Kg
  • 1 ИГЛА ЗА ЧИСТЕЊЕ
  • 1 САД ЗА МЕРЕЊЕ ТЕЧНОСТ
  • 3 РАЗЛИЧНИ МЛАЗОВИ
  • Опис

Опис

Електричен пиштол за фарбање 350W од програмата на INGCO

Додадовте продукт во кошничка: