Електричен пиштол за фарбање 500W INGCO

Електричен пиштол за фарбање 500W INGCO

2.300,00 ден

Спецификации:

  • МОЌНОСТ 500 W
  • НАПОН 220V-240V ~ 50-60Hz
  • ПРИТИСОК НА МЛАЗ ; 0.1-0.2 bar
  • ПРОТОК НА БОЈА 850ml / min
  • КАПАЦИТЕТ НА РЕЗЕРВОАР 800ml
  • 1 ИГЛА ЗА ЧИСТЕЊЕ
  • 1 САД ЗА МЕРЕЊЕ ТЕЧНОСТ
  • 1 КАИШ ЗА РАМО
  • 3 РАЗЛИЧНИ МЛАЗОВИ

Опис

Додадовте продукт во кошничка: