Електрична (аголна) брусалица со регулатор 1010W INGCO

Електрична (аголна) брусалица со регулатор 1010W INGCO

2.400,00 ден

Спецификации:

  • НАПОН 220-240V ~ 50Hz
  • МОЌНОСТ 1010 W
  • ВРТЕЖИ 5000-12000 rpm
  • ПОТЕЦИОМЕТАР ЗА ВРТЕЖИ
  • ПРЕЧНИК 125 mm
  • ВКЛУЧЕНИ РАЧКА И КЛУЧ
  • ТЕЖИНА 2.50 Kg

Опис

Додадовте продукт во кошничка: