fbpx

Фотогреј маска за заварување INGCO

Фотогреј маска за заварување INGCO

1.750,00 ден

Спецификации:

  • ПРОСТОР ЗА ГЛЕДАЊЕ 82×42
  • АРC СЕНЗОР: 2
  • ШТЕЛУВАЊЕ НА ЗАТЕМНУВАЊЕТО 9-13
  • КОНТРОЛА НА ЗАТЕМНУВАЊЕ
  • АВТОМАТСКА КОНТРОЛА НА СЕНЗИТИВИТЕТОТ
  • UV/IR ЗАШТИТА :DIN 16

Опис

Додадовте продукт во кошничка: