GEBERIT високо монтажно казанче AP112

GEBERIT високо монтажно казанче AP112

1.650,00 ден

 

 • Geberit пред ѕидно казанче AP112, старт / стоп испирање, приклучок за вода странично лево или десно или позади во средината, најпопуларeн модел на GEBERIT кој претходно се нарекувава Фонтана – како звучи убаво – особено за нас! Во конкретниот случај, станува збор за високо монтажно казанче кое е направено од најсовремена пластика а се подразбира и со внатрешна изолација на стиропор
Шифра: 10168 Категории: ,

Опис

 • AP112
 • Пред ѕидно казанче AP112 со старт / стоп копче
 • Подесиво количество на вода 6/9 l
 • Врската е можна на 3 страни
 • Опремен со изолација против кондензација
 • Бешуман
 • Брзо се полни
 • Црево за одвод за ниско монтирање, како и шаблонот за монтирање
 • AP112 е исто така прилагоден за високо монтажа
 • Ова казанче е направено од ABS пластика достапна во бела боја
Додадовте продукт во кошничка: