Гранитен дупли садопер 100х50 SANITEC

-8%

Гранитен дупли садопер 100х50 SANITEC

12.500,00 ден 11.500,00 ден

 

  • Кујнски садопер направен од природни минерални гранитни и сложени смоли. Удобен дизајн со 2 чинии (1 употреблив и 1 хигиенски(комунален)), одводна површина и пространост за монтажа на диспензерот. Надворешни димензии 99,7 см х 49,7 см и максимална длабочина на садот 20 см. Вградена чаша-табла од 60 см придружувана од дренажен залисток со систем за прелевање со вклучени соодветните сифони со хромиран завршеток. Достапно во 5 гранитни бои.
Шифра: 10119 Категории: ,

Опис

Додадовте продукт во кошничка: