Инвертер апарат за заварување 160А INGCO

Инвертер апарат за заварување 160А INGCO

8.900,00 ден

Спецификации:

  • НАПОН 220-240V ~ 50 / 60Hz
  • ПОТРШУВАЧКА ВО МИРУВАЊЕ 65 V
  • ИЗЛЕЗНА СТРУЈА 10-160 A
  • ОПЕРАТИВЕН ЦИКЛУС 160A НА 60%
  • КАПАЦИТЕТ ЗА ВАРЕЊЕ ЕЛЕКТРОДИ ø1.6-4.0mm
  • ТЕЖИНА 3.6 Kg
  • ВКЛУЧЕНИ МАСКА ЗА ВАРЕЊЕ ,ЧЕЛИЧНА ЧЕТКА
    И КАБЛОБИ

Опис

Додадовте продукт во кошничка: