Инвертер за заварување 180А (мал) Ingco

Инвертер за заварување 180А (мал) Ingco

7.750,00 ден

Спецификации:

 • IGBT ИНВЕРТЕР ТЕХНОЛОГИЈА
 • НАПОН: 1-220-240/V
 • ФРЕКВЕНЦИЈА: 50-60 HZ
 • ИЗЛЕЗНА СТРУЈА: 10-180/А
 • РАБОТЕН ЦИКЛУС: 180А НА 40%
 • МАКС.ИЗЛЕЗНА СТРУЈА: 180/А
 • ДИАМЕТАР НА ЕЛЕКТРОДА: 1,6-4,0
 • 1 ДРЖАЧ ЗА ЕЛЕКТРОДА
 • 1 ШТИПАЛКА ЗА МАСА
 • 1 ЧЕЛИЧНА ЧЕТКА И МАСКА ЗА ВАРЕЊЕ
 • ПАКУВАНА ВО КУТИЈА

Опис

Инвертер за заварување 180А (мал) од програмата на Ingco.

Додадовте продукт во кошничка: