Инвертер за заварување 200А(мал) Ingco

Инвертер за заварување 200А(мал) Ingco

5.600,00 ден

Спецификации:

  • IGBT инвертер технологоја
  • Напон: 1-220-240/V
  • фреквенција: 50-60 Hz
  • Излезна струја: 15-200/А
  • Макс.Излезна Струја: 200/А
  • Диаметар на електрода:1,6-4,0
  • 1 држач за електрода
  • 1 штипалка за маса
  • 1 челична четка и маска за варење пакувана во кутија

Опис

Инвертер за заварување 200А(мал) од програмата на Ingco.

Додадовте продукт во кошничка: