Кварцна греалка 3 грејни страни (бела) Eurolamp

Кварцна греалка 3 грејни страни (бела) Eurolamp

1.800,00 ден

- Моќност 2400w
- Опции за Греење
( 400w-горна страна со 1 греач)
( 1200w-предна страна со 3 греачи)
( 1600w-предна страна со 3 греачи и горна страна 1)
( 2400w-предна и задна страна со 6 греачи)
( 2800w-предна,горна и задна страна со 7 греачи)
- Со 7 Кварцни Цевки, 400w моќност секоја од нив 
- Долго и Рамноправно Греење 
- Безбедносен прекинувач ако падне 
- Покрива 35m²
- Ширина 45см , Висина 43.3см, Длабочина 16см
Шифра: 147-29153 Категорија:

Опис

Кварцна греалка 3 грејни страни (бела) од програмата на Eurolamp.

Додадовте продукт во кошничка: