Нож за сечење плочки INGCO

-22%

Нож за сечење плочки INGCO

2.500,00 ден 1.950,00 ден

 

  • Мултифункција: директна линија за сечење, дијагонална линија за сечење
  • Максимална должина на сечење: 600mm
  • Големина на челик: 815x195cm
  • Дебелина на основата: 2mm
  • Дијаметар на сечивото: 22mm
  • Дијаметар на лизгачка лента: 19mm
  • алуминиумски делови за поддршка

Опис

Додадовте продукт во кошничка: