Периферна пумпа 750w Ingco

Периферна пумпа 750w Ingco

3.200,00 ден

Спецификации:

  • МОЌНОСТ 750 W (1HP)
  • НАПОН 220-240V ~ 50Hz
  • МАКСИМАЛНА ВИСИНА 52 m
  • ПОВЛЕКУВА ОД 8 m
  • КАПАЦИТЕТ 50 lt/min
  • ВЛЕЗ 1”
  • ИЗЛЕЗ 1”

Опис

Периферна пумпа 750w од програмата на Ingco.

Додадовте продукт во кошничка: