fbpx

Професионална фотогреј маска за заварување INGCO

Професионална фотогреј маска за заварување INGCO

2.850,00 ден

Спецификации:

 • ПРОСТОР ЗА ГЛЕДАЊЕ 82×42
 • АРC СЕНЗОР: 2
 • РЕГУЛАЦИЈА НА ЗАТЕМНУВАЊЕ 9-10-11-12-13
 • РЕГУЛАЦИЈА НА ЗАТЕМНУВАЊЕ НАДВОРЕШНА
 • АВТОМАТСКА КОНТРОЛА НА ЧУСТВИТЕЛНОСТ СО
 • ПОТЕНЦИОМЕТАР (РЕГУЛАТОР)
 • UV/IR ЗАШТИТА :DIN 16
 • 2 ЛИТИУМСКИ БАТЕРИИ
 • ПРЕМИН ОД СВЕТЛИНА НА ТЕМНО 1/25000S
 • ФУНКЦИЈА ЗА БРУСЕЊЕ
 • СОЛАРЕН ПАНЕЛ
 • 2 ARC СЕНЗОРИ

Опис

Додадовте продукт во кошничка: