Сет алат за секој дом Ingco

Сет алат за секој дом Ingco

1.190,00 ден

Сетот вклучува 29 парчиња :

 • 1 7” КОМБИНИРАНА КЛЕШТА
 • 1 6” ЦВИЦАНГЛИ
 • 1 8” ФРАНЦУСКИ КЛУЧ
 • 1 ФАЗОМЕР(НАПОН: 100-500VAC)
 • 1 3M МЕТРО
 • 1 СКАЛПЕР
 • 1 5.5” МАКАЗИ
 • 1 1/4” МАГНЕТЕН НАСТАВАК
 • 20 1/4” БИТОВИ SL3,SL4,SL5,SL6,PH0,PH1,PH2,PH3,PZ0,PZ1,PZ2,
  PZ3,T10,T15,T20,T30,H3,H4,H5,H6 25MM
 • 1 ВАСЕРВАГА

Опис

Сет алат за секој дом од програмата на Ingco.

Додадовте продукт во кошничка: