fbpx

Сет батериски штрафилици 20v Li-on Ingco

Сет батериски штрафилици 20v Li-on Ingco

8.000,00 ден

Спецификации:

 • 1 Полнач Fast(брзо полнење)
 • 2 Батерии 2.0ah
 • 3 пруклучоци за ударнаша штрафилица (17,19 и 21мм)

Акумулаторски ударен одвртувач

 • Напон 20в
 • Мотор без четкици
 • 1/2 конектор
 • Брзина без оптоварување 0-1300 / 0-2100мин
 • 2 брзини 0-2000/ 0-3300 bpm
 • Моќност 300nm

Акумулаторски ударен заштрафувач

 • Напон 20в
 • Брзина без оптоварување 0-400 / 0-1500мин
 • Моќност 45nm
 • Футер 0.8 – 10мм
 • Вретежен момент 15+1

Опис

Сет батериски штрафилици 20v Li-on од програмата на Ingco.

Додадовте продукт во кошничка: