fbpx

Сет бургии+крцкало+батерија+битови INGCO

-33%

Сет бургии+крцкало+батерија+битови INGCO

1.800,00 ден 1.200,00 ден

 

  • 35 делови
  • 6пар. HSS Ti-обложен бит 2,3,4,5,6,6,5mm
  • 6 пар. бургија за дрво 3,4,5,6,8,10mm
  • 6 пар. бургија за ѕид 3,4,5,6,8,10mm
  • 5пар. приклучок 4,5,6,7,8mm, должина: 20,5mm
  • 10пар. шрафцигер должина: 25mm, SL4,5,6, PH2,3,4, PZ1,2,3,4.
  • 1пар. магнетна должина на држачот: 60mm
  • 1 батерија
  • Спакувани во пластична кутија

Опис

Додадовте продукт во кошничка: