Сет електричарски алат за секој дом

Сет електричарски алат за секој дом

1.690,00 ден

Сетот вклучува 9 парчиња :

  • 1 8” ВДЕ КЛЕШТИ
  • 1 6” ВДЕ ЦВИКЦАНГЛИ
  • 1 8” ВДЕ ШПИЦАНГЛИ
  • 1 PH1X80MM ВДЕ ШТРАФЦИГЕР
  • 1 PH2X100MM ВДЕ ШТРАФЦИГЕР
  • 1 SL4.0X100MM ВДЕ ШТРАФЦИГЕР
  • 1 SL5.5X125MM ВДЕ ШТРАФЦИГЕР
  • 1 PH0X60MM ВДЕ ШТРАФЦИГЕР
  • 1 ФАЗОМЕР(НАПОН: 100-500VAC)

Опис

Сет електричарски алат за секој дом од програмата на Ingco.

Додадовте продукт во кошничка: