Штрафцигер со крцкалка 21/1 INGCO

Штрафцигер со крцкалка 21/1 INGCO

540,00 ден

 

  • 4 БИТОВИ ЅВЕЗДА Т10, Т15, Т20, Т25
  • 5 БИТОВИ ПРАВИ SL4 ,SL5 ,SL6
  • 4 БИТОВИ КРСТАЧ Ph1 ,Ph2 ,Ph3
  • 2 БИТОВИ КРСТАЧ Pz1 ,PZ2
  • 6 КЛУЧ БИТОВИ 5 ,6 ,8 ,10 ,12
Шифра: AKISD 1508 Категории: , ,

Опис

Додадовте продукт во кошничка: