Трофазен штекер (status) METALKA

-11%

Трофазен штекер (status) METALKA

190,00 ден 170,00 ден

 

  • Инсталација: Монтирање до ѕидот во монтажната кутија Ø78 mm
  • Номинални вредности: 16A / 440V
  • Степен на заштита: IP20
  • Димензии: 96х80 мм
  • Тип на поврзување: прицврстен
  • Заземјување: Со заземјување контакт
  • Материјал за подлогата: керамика
  • Боја: бела
Шифра: 10376 Категории: ,

Опис

Додадовте продукт во кошничка: