fbpx

Циркулар за канали во ѕид Ingco

Циркулар за канали во ѕид Ingco

7.000,00 ден

Спецификации :

  • Напон: 220-240/V 50-60 Hz
  • Моќност: 1500W
  • Вртежи: 9000/min
  • Диаметар на диск: Ø125
  • Длабина на сечење:3-29mm
  • Ширина: 30mm
  • 1 штемајц
  • 4 дијамантски резервни дискови

Опис

Циркулар за канали во ѕид од програмата на Ingco.

Додадовте продукт во кошничка: