Ударен ротирачки чекан 1800w Ingco

-13%

Ударен ротирачки чекан 1800w Ingco

6.600,00 ден 5.750,00 ден

Спецификации:

  • Моќност: 1800w
  • Вртежи: 850/мин
  • Удари: 4200/мин
  • Ударна моќност: 7.0J
  • Бетон 36мм
  • Железо 13мм
  • Дрво 42мм
  • SDS PLUS футер со 3 бургии и 2 длети
  • Пакувана во пластичен куфер

Опис

Ударен ротирачки чекан 1800w од програмата на Ingco

Додадовте продукт во кошничка: