Ударен ротирачки чекан(хилта) со 2 глави 800W

Ударен ротирачки чекан(хилта) со 2 глави 800W

4.250,00 ден

Спецификации:

 • НАПОН 220-240V ~ 50Hz
 • МОЌНОСТ 800 W
 • ВРТЕЖИ 0-1200r / min
 • УДАРИ ВО МИНУТА 0-5300 / min
 • УДАРНА СИЛА 2.5J
 • БУШЕЊЕ БЕТОН ДО 26 мм SDS+
 • СИСТЕМ ЗА БРЗО МЕНУВАЊЕ
 • ТЕЖИНА 2.90 Kg
 • 3 БУГИИ
  2 ДЛЕТИ
  1 ФУТЕР СО БРЗО МЕНУВАЊЕ

Опис

Додадовте продукт во кошничка: