За нас

Bois-AM е основана во 2000 година во Скопје со седиште на ул.Борис Трајковски бр.21 Скопје.

Нашиот бизнис вклучува малопродажба, големопродажба и од 2018 година и испорака на алат, водовод, железарија, електрични инсталациски материјали, осветлување, санитарија, приклучоци, цевки, кутии за алат.

За сите овие години нашата мисија и цел се состоеше од тоа да ги снабдуваме вашите домови и деловни простори со најквалитетни материјали на светски реномирани производители.

Како семејна компанија, во која работиме 2 генерации ние се гордееме со добрата атмосфера и одличната услуга.